• Vi tillverkar åt er Vår verkstad ligger i Södertälje Södra med närhet till Stockholmoch Mälardalen. Vi har ett omfattande kontaktnät för att tillhandahålla ytbehandling, härdning och svetsning.

  • Vi tillverkar åt er Vi bearbetar i många olika material men rostfritt/syrafritt stål är vår specialitet.

  • Vi tillverkar åt er Vår verkstad ligger i Södertälje Södra med närhet till Stockholmoch Mälardalen. Vi har ett omfattande kontaktnät för att tillhandahålla ytbehandling, härdning och svetsning.

  • Vi tillverkar åt er Telgelego är ett renodlat legoföretag som har 10 st anställda med skärande bearbetning som specialitet.

  • Vi tillverkar åt er Telgelego är ett renodlat legoföretag som har 10 st anställda med skärande bearbetning som specialitet.

Lediga tjänster!

Måndag 6 september 2021

Erfaren CNC-Operatör till Telgelego

 

Ett varierande arbete är vad vi erbjuder. Är du en erfaren CNC-operatör som vill ha frihet under ansvar i din vardag? Då är det dig vi söker!


Om företaget

Telgelego är ett renodlat legoföretag som har 10st anställda med skärande bearbetning som specialitet. Vår verkstad ligger i Södertälje Södra med närhet till Stockholm och Mälardalen. Vi har ett omfattande kontaktnät för att tillhandahålla ytbehandling, härdning och svetsning. Gediget kunnande tillsammans med en mix av moderna CNC-maskiner och konventionella maskiner gör att vi kan åta oss uppdrag av väldigt skilda slag.

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör på Telgelego blir du en del av en arbetsgrupp om 8 operatörer, där ditt fokus ligger på avancerad svarvning av komplexa detaljer i korta serier. Bearbetningen sker till stor del i rostfria material. Här får du arbeta självständigt då du har ansvar för hela processen, från ritning till färdig produkt. Du jobbar med att programmera, ställa, mäta samt göra slutkontroll av produkterna.

Arbetet är en kreativ process där du som operatör har stort ansvar för att produkterna ska hålla den standard som kunden efterfrågar.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för teknik, du kan snabbt växla mellan arbetsuppgifter och du är en kollega som andra tycker om att arbeta tillsammans med. Problemlösning ligger dig varmt om hjärtat och du värderar kvalitet väldigt högt. På Telgelego är alla medarbetare nyckelpersoner med ett högt driv och engagemang, egenskaper vi ser även hos dig.

Vi söker dig med ca 5 års erfarenhet som CNC-operatör där du arbetat med ritningsläsning, programmering, optimering av skärdata. Att leverera med rätt kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord för Telgelego, så detaljerna du producerar motsvararar givetvis kundens förväntningar och krav. Du är serviceinriktad och bidrar med positivt tänkande till gruppen, samt trivs med att vara ett ansikte utåt då våra kunder ofta besöker oss.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Meriterande
Erfarenhet av programmering i Edgecam
Erfarenhet av multifunktionssvarv Okuma Multus B400

Ansökningsförfarande

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Tilde Olsson, tilde.olsson@skill.se 08-120 971 77

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

 Ansökan (skill.se)

Kontaktperson

Tilde Olsson

Telefon

E-post                                             

08-120 971 77

tilde.olsson@skill.se

Område

Södertälje

Yrkesroll

CNC-Operatör

Typ av anställning

Heltid, Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

4 Oktober 2021

 

Filer